I ara… seguim somiant!

Hem celebrat el 96è aniversari de l’Escola del Mar i el 80è del bombardeig de l’Escola de Fusta a la Barceloneta. Hem mirat enrere, ens hem emocionat amb els records, els retrobaments, les vivències… I ens hem compromès a fer un món millor, sense violència, amb la paraula com a eina de solució dels problemes… Hem viscut uns dies de somni!

Però la gent de l’Escola del Mar no volem deixar mai de somiar, d’imaginar un futur en què els somnis es facin realitat. Per això hem iniciat un procés de participació amb el qual, entre tots i totes, plantegem com haurà de ser l’escola d’aquí a uns anys, pensant fins i tot en l’any 2030!

En aquesta visió de futur, volem reflectir com haurà de ser l’Escola del Mar des del consens de la comunitat educativa, alineant-nos i implicant-nos en una direcció clara i compartida. I ho farem conjuntament també amb els diferents agents de l’escola.

Entre tots i totes escriurem el nostre futur d’una forma inspiradora, útil, clara i concisa, i ho farem pensant sobre quin model de persona volem educar, en quina societat, en quin tipus d’escola, amb quines metodologies, amb quin model de professionals, amb quina avaluació, amb quina organització.

Reflexionarem sobre tot això i més. Però sobretot hem de pensar com han de ser els infants en acabar l’educació primària i al llarg de la seva vida.

Tota aquesta feinada ja està en marxa. Hem iniciat el procés l’equip educatiu, però seguirem amb els infants i les famílies. Des d’aquí us volem animar a participar-hi, a dir-hi la vostra, a pensar i repensar l’escola, per fer-la cada dia una mica millor.

Teresa Guillaumes, directora

Comentarios cerrados