Com els infants, a l’escola he anat creixent i aprenent

Després d’una llarga trajectòria a l’escola, la Jéssica Cañete va deixar al maig la coordinació d’extraescolars –entre moltes coses més– per emprendre un nou camí.

Estàs contenta amb la nova feina?

Molt. És en un institut de Terrassa, com a professora del Cicle de Grau Superior d’Educació Infantil. M’han acollit molt bé, tot i que trobo molt a faltar l’Escola del Mar!

Et servirà allà l’experiència de l’Escola del Mar?

I tant! Als alumnes els explico moltes anècdotes viscudes a l’escola, i això els ajuda a entendre com han d’actuar a la pràctica. També hem recreat els jocs i les activitats que més agradaven a l’escola perquè els facin quan ells siguin educadors. Es pot dir que els esteu servint de mestres i models!

Aquí, quan hi vas arribar i quines feines hi has fet?

A l’Escola del Mar hi he estat dotze cursos. Vaig començar com a monitora de menjador, i de mica en mica vaig anar fent més cosetes: el SAM, el SAT, els casals i ludoteques, i després la coordinació d’extraescolars i de casals. Igual que els infants, he anat creixent i aprenent amb vosaltres!

Digues una cosa que sigui única de l’Escola del Mar.

L’Escola del Mar és única! La proximitat i l’estima de tots els que en formeu part, l’equip directiu, el de mestres i el de monitors, els infants, les famílies, les cuineres, l’equip de neteja… És un clima molt difícil de trobar a altres llocs, i és el que feia que cada matí m’aixequés amb gust per anar a treballar.

Ens tornarem a veure aviat?

I tant! Al casal d’estiu! I esteu segurs que sempre que pugui us vindré a visitar. Tothom que ha format part de la gran família de l’Escola del Mar serà sempre de l’Escola del Mar!

Moltes gràcies i molta sort!

Comentarios cerrados