Comissió d’extraescolars curs 2016-2017

Benvolgudes famílies

Us fem arribar un qüestionari per valorar les activitats extraescolars que han fet els vostres fills i filles aquest curs i, sobretot, per ajudar-nos a planificar la graella d’activitats del curs 2017-2018. Si el vostre fill o la vostra filla no ha fet extraescolars aquest curs i teniu interès en que en faci el proper empleneu també el qüestionari.

Hem preparat uns vídeos que recullen, en paraules de les persones responsables d’impartir les activitats, un resum de la feina feta durant aquest curs, així com algunes imatges per tenir més informació sobre l’activitat realitzada. També us poden orientar per decidir les activitats que voldríeu que els vostres fills i filles fessin el proper curs.

Comissió d’extraescolars

Si feu clic a les imatges accedireu al vídeo de l’activitat.

 

   
   
   
   
   
   

 

 

 

 

 

Comentarios cerrados