2017: Una època nova

Nova època

Teniu a les mans el primer número de la revista Garbí en la seva cinquena època. I amb aquest, un trosset de la nostra història compartida, perquè això és el que és Garbí per nosaltres: retalls de la història de l’Escola del Mar.

Des de la creació, l’any 1933, la revista ha estat la portaveu de l’Escola del Mar. Avui, però, Garbí creix i es fusiona amb l’Apamar, el butlletí de l’associació de famílies. Junts, i sota les ordres d’un emocionat consell de redacció format per alumnes, pares, mares i mestres, la fem més gran, més de tots.

Ja en el número 3 de la primera època dèiem: “Volem que la nostra revista sigui de tots, i que amb el nom de Garbí expliqui tot el que fem a l’Escola del Mar”. I així ho hem fet i seguirem fent-ho.

Més canvis

La cinquena època neix en un moment màgic d’efervescència pedagògica. Ara, l’Escola del Mar, en què des dels orígens els seus valors han plasmat la necessitat de fer els nens i nenes partícips del que ens envolta, del medi i les experiències vitals amb respecte i ment oberta, formem part d’Escola Nova 21.

Aquest és un projecte engrescador que fomenta els nostres ideals educatius, centrant l’aprenentatge en el nen i nena, aconseguint que siguin ciutadans més lliures i més segurs gràcies a la base que aquest programa i la nostra Escola els ofereixen.

Finalment vull compartir amb vosaltres l’entusiasme i l’orgull que em genera la revista Garbí: un espai de creació, de comunicació i d’emocions compartides. És encara més il·lusionant el fet de fer-la entre tots: alumnes, famílies, mestres, etc., compartint un mateix sentiment, un esperit i una manera d’entendre l’educació i la nostra Escola.

Teresa Guillaumes, directora de l’Escola del Mar

Comentarios cerrados