Projecte Barcelona

Projecte Barcelona

Durant el primer trimestre vam estar investigant sobre diferents aspectes de Barcelona. Ho vam fer en el marc de la nova organització de les tardes, ja sabeu: tallers, vida social, ambients, projectes i assemblea.

Vam dedicar una tarda de la setmana a compartir dubtes i curiositats, a recollir informació i a buscar respostes a les preguntes que anaven sorgint. I ens vam barrejar per cicles, descobrint nous companys i companyes de recerca.

A l’inici del projecte, tothom va anar dient la seva i després de les votacions alguns dels temes escollits van ser les piscines, les escoles, els mercats, l’aeroport, el clavegueram, mapes i serveis, el Camp Nou, Miró, els transports metropolitans… Això, des de Dofins fins a Garbí. A Tortugues, acabats d’arribar, van centrar els esforços a conèixer millor la pròpia escola, l’Escola del Mar, també de Barcelona!

El resultat

Hem investigat a casa, hem buscat a la xarxa, hem trucat a experts, hem experimentat… Ens hem organitzat, hem anat aprenent a treballar de forma més autònoma i hem compartit el nostre aprenentatge amb els altres mitjançant diferents suports: murals, vídeos, maquetes, presentacions digitals…

De la feina feta, n’hem pogut gaudir a través d’una exposició distribuïda per diferents espais de l’escola. Ara tenim més clar com encarar un nou projecte i hem après a gestionar-ho millor. A la propera hi esteu tots convidats!

Marta Alentorn, cap d’estudis

Comentarios cerrados