A treballar valors a Barça Kids

HEM ANAT

A treballar valors a Barça Kids

 

El 10 de gener, Eneida i Garbí vam anar al Barça Kids. Al primer lloc on vam anar hi havia cartells on posava els cinc valors: treball en equip, esforç, respecte, humilitat i ambició. El valor que vam treballar va ser el treball en equip, i com a esport, l’atletisme.

La primera activitat va ser amb unes tauletes i unes targetes. El que havíem de fer era captar un codi QR de les targetes on et sortia un enigma i una frase o una paraula. Quan havies resolt el de totes, et sortia l’enigma d’un valor, i era: “Si tots units treballem, el nostre objectiu aconseguirem”.

El Camp Nou

Abans de dinar ens van portar al camp del Barça, i ens va agradar molt. Ens vam poder seure als seients VIP, a la tribuna, i per immortalitzar el moment ens vam fer un selfie. Vam preguntar si podíem dinar allà, però no vam poder. Uns nens van trobar on estava una copa i es van emocionar molt.

Després vam anar a fora per fer més activitats. Els d’Eneida vam fer una cursa de relleus, amb uns pals anomenats “testimonis”, que ens anàvem passant. Va ser molt divertit i emocionant. Tot seguit vam fer una altra prova: es tractava d’encistellar dos cercles en un con, un més petit i l’altre més gran. Entre tots els de l’equip ens animàvem.

També vam fer salt de longitud i en una de les últimes activitats havíem de tirar com un tipus de javelina petita. M’ho vaig passar molt bé al Barça Kids, tant amb els monitors com amb els meus companys.

Laura López, classe Eneida, color blanc

Comentarios cerrados