Un granet de sorra per la Marató

L’escola sempre ha participat en campanyes solidàries. Des de fa anys hem dedicat il·lusions i esforços a posar un granet de sorra per ajudar a qui ho necessita. Hem recollit material escolar, menjar i hem ajudat a fer pous d’aigua on més es necessitaven… I molt més.

Aquest any col·lamaratolaborem amb dues iniciatives molt properes. Des de Santa Cecília fins a la funció dels Pastorets hem demanat aportacions per la Marató de TV3 i la investigació de malalties com ara l’ictus
o les lesions medul·lars traumàtiques. La classe encarregada de recollir les aportacions ha estat, com cada any, Nausica. Per això hem fet uns punts de llibre i altres petits detalls per a agrair-vos la col·laboració.

 

Després de Nadal participarem en un treball de conscienciació sobre el bon ús del menjar i col·laborarem amb el Banc dels Aliments. Gràcies per ajudar!

Classe Nausica

Comentarios cerrados