RENOVACIÓ DE L’AFA

Donald Trump, Mariano Rajoy, Carles Puigdemont, Brexit… En un any amb tantes eleccions i referèndums amb resultats sorprenents, amb tants noms de líders polítics que han estat notícia, l’escola no s’ha quedat enrere i també ha canviat la junta directiva de l’AFA. De fet, ha canviat el nom i tot, i hem passat d’AMPA (Associació de Mares i Pares) a AFA (Associació de Famílies).

El setembre, el Josep Ramon Domingo i el Jordi Mèlich, president i vicepresident de l’AFA durant el curs anterior (i que encaixen perfectament en el concepte de “líders històrics” de l’Associació de Famílies d’Alumnes), van deixar el càrrec, com ja havien dit que farien quan hi van accedir, just un any abans.

En el seu lloc, la junta va aprovar el nomenament del Daniel Picas i l’Albert Teixidó per ocupar els seus llocs. Per sort pels nouvinguts, els altres càrrecs de la junta no han canviat, i la Montserrat Garcia continua com a tresorera i la Gemma Arcas com a secretària.

La nova junta assegura que no té cap altra intenció que continuar la tasca dels seus predecessors, ajudant en tot el que puguin a millorar el funcionament, els recursos i les condicions de l’escola; coordinant i dinamitzant les diferents comissions que gestionen les diferents activitats que porta a terme l’AFA, i fent de pont entre les famílies i la direcció i l’equip docent.

Aprofitem per recordar que l’AFA celebra una reunió de junta cada primer dilluns de mes. És important participar-hi, perquè és allà on es decideix què, com i quan es fa des de l’AFA. Esperem que hi sigueu tots a la propera!

Comentarios cerrados