En marxa sis activitats noves!

En marxa sis activitats noves! 

A Aigua i Família, les Tortugues van a la piscina del CEM Guinardó els dissabtes amb les mares i els pares. L’aigua és un xic freda i només uns pocs valents s’hi han atrevit, però s’ho passen molt bé. Segur que a la primavera s’hi anima més gent!

Els Dofins i Sant Nicolaus fan jocs i iniciació esportiva trufat amb mots anglesos a Multiesport, mentre que al Taller d’Artistes exploren la seva creativitat a través del cos i la plàstica. Les tardes dels divendres poden ser d’allò més sorprenents!

El Circ ha arribat de la mà de l’Escola de Circ Quina Gràcia. Els infants estan aprenent a fer malabars amb plats xinesos i mocadors, acrobàcies, equilibris amb objectes… Ah, i també el pallasso!

Le Federació Catalana de Patinatge ens ha dut un esport nou a l’escola: l’Hoquei Patins. Les primeres setmanes els infants estan aprenent a patinar. Han caigut moltes vegades, però segueixen amb molta il·lusió. Ja han començat a tenir contacte amb l’estic i la bola, i la veritat és que ho fan força bé!

I per als més grans tenim el Taller de Cinema, amb què Digital Films els està apropant al cinema fantàstic. S’estan familiaritzant amb alguns trucatges i engegant motors per començar a rodar el seu primer curt. Així que llums, càmera… i acció!

Comentarios cerrados