De Tortugues-2007 a Garbí-2016 Fem la volta al món!!!

La clase GARBÍ està ja a la recta final d’una época de la seva vida que recordaran sempre, el seu trajecte com alumnes de l’Escola. Aviat obriran nous horitzonts, començaran l’ESO, alguns continuaran junts en un nou centre i d’altres no…I malgrat ténen el cor una mica dividit entre la pena per acomiadar-se  i l’alegria per fer-se grans els fa molta il·lusió, junt amb els seus pares, convidar-vos a tots : Equip directiu, mestres, administratius, conserge, personal de neteja i cuina així com monitors i per descomptat  els nens i nenes de l’escola, familiars i amics a fer una VOLTA AL MÓN!!!

Garbi-2007-2016

Estimada escola, escola nostra, Escola del Mar!

EL PROPER DISSABTE 18 DE JUNY CELEBRAREM

LA FESTA DE FI DE CURS!!!

Pels Garbins aquesta primera etapa escolar arriba a la seva fi, però no volem marxar sense acomiadar-nos de tots els qui sou part de l’Escola. Per això ens acomiadarem plegats amb la gran festa de l’AMPA que, com tots sabeu, organitzem els pares i mares dels nens de Garbí.

Recordeu que, a partir de les 10 del matí del dissabte 18 de juny començarem un viatge pels cinc continents i, per això, cal tenir els cinc sentits en acció!

Esteu convidats a mirar, tocar, provar, olorar i escoltar el Món, però sobre tot, a ”Garbir-lo”.

Les activitats previstes durant el matí són:

  • Tallers de cultures d’arreu del Món per a petits i grans.
  • Gran construcció de “Kapla” d’algunes de les meravelles del Món.
  • Actuacions de màgia a càrrec del nostre Mag David. Passis breus a les 10:30 h i 11:30 h, i gran actuació a les 12:15 h (45 minuts aproximadament).
  • Concert de la coral de pares “Mar Ainur“ a les 13:00 h.
  • Música i altres sorpreses que no us podeu perdre.

Per recarregar bé les piles, a les 14:00 h botifarrada a càrrec dels pares de Tortugues.

A les 16:00 h mostra de les activitats extraescolars del curs 

I per acabar, cursa de banderes de nens, pares i mares de l’escola.

Afanyeu-vos i arribeu puntuals… i no oblideu les càmeres, motxilles, les ganes de passar-ho molt bé, el bon humor i el coratge per viure una gran aventura tots plegats i en bona companyia!!!

No hi podeu faltar!!!!

Garbins 2007-2016 from escoladelmar on Vimeo.

Comentarios cerrados