La Montse i la Silvia deixem l’Escola i l’Apamar

La Montse i la Sílvia deixem l’Escola i l’Apamar. Ens ho hem passat molt bé compartint amb vosaltres els moments més especials de l’Escola. Tan bé que compensa els nervis previs a la publicació de la revista.

A tots aquells que us ho pugueu permetre us recomanem presenciar en directe totes aquelles coses que els nostres fills fan a l’Escola i que només estan obertes als reporters de l’Apamar. Tot i que, per manca de disponibilitat, en els darrers números de l’Apamar només hem pogut cobrir els actes oberts als pares, l’Escola sempre ha estat oberta .

És molt bonic poder viure en directe la castanyada, veure les cares dels més menuts escoltant atentament el conte que els explica la castanyera o palpar el suspens de la historia de por que expliquen als més grans. O veure com els padrins acompanyen als fillols per Sant Ponç o per Sant Jordi… I és bonic també poder-ho compartir amb tots els pares a través de l’Apamar.

Us animem a provar-ho i a donar-li una empenta a l’Apamar en aquesta etapa en color que acaba de començar. Només cal que us poseu en contacte amb qualsevol dels membres de la revista o a través del correu del bloc: redaccio@apamar.cat.

Comentarios cerrados