3×3 Futbol 18 de Maig de 2014

Qui és millor? Messi, Diego Costa…? NO, el millor ets tu. Vine a l’escola i sigues millor que el Barça de les sis copes!!!!!!!

No com a la lliga, aquí sempre guanyes tu.

El proper diumenge, dia 18 de maig, ja que no plourà,  a les 11:00 del matí celebrem, una vegada més, una jornada d’esport a l’escola i demanem la màxima participació dels nens, nenes, pares i mares, ja que quants més serem més riurem.

REGLAMENT

Els equips estaran formats per tres jugadors, poden ser mixtes (jugaran a la categoria de la majoria). Els equips poden tenir un jugador reserva, aquest jugador pot ser titular d’un altre equip, el jugador que estigui apuntat en el número 1 serà el capità. Els partits tindran una durada de 10  minuts. Si el resultat  és  d’empat  es llençaran  3 penals per equip.

Aquí tens el full d’inscripció.

 

Comentarios cerrados