Colònies a la neu

foto 11Quina il·lusió, aquest curs toca colònies a la neu!

Dilluns al matí, ben aviat, vam pujar a l’autocar i vam marxar directament cap a les pistes d’esquí.

Un cop allà ens van dividir en grups segons si sabíem esquiar o no, I ens vam calçar els esquis.

Jo no havia esquiat mai i ho vaig trobar molt divertit, els monitors eren molt simpàtics.

Durant cinc dies, cada matí practicàvem l’esquí de fons i a les tardes fèiem diferents activitats. Dilluns vam anar a Tuixent on ens havien preparat unes proves per fer la descoberta del poble. Dimarts vam provar les raquetes i vam construir un iglú, tot seguit de tornada a l’alberg ens vam banyar a la piscina.

Dimecres vam visitar el museu de les Trementinaires, força interessant, però em va semblar una mica petit. També vam aprendre a fer una pomada de calèndula que ens vam endur a casa. L’endemà vam visitar Sant Llorenç de Morunys i ens vam tornar a banyar a la piscina de l’alberg. Aquell vespre, vam fer-nos un tip de ballar a la “disco”. Divendres, per acomiadar-nos de les colònies, vam participar en una gimcana molt divertida a les pistes.

Com veieu, no vam parar ni un moment, m’ho vaig passar molt bé.

Crec que me’n recordaré molt sovint d’aquestes colònies.

Elena,

classe Eneida

color verd

Comentarios cerrados