Escola, posa’t guapa! 2014

Escola, posa't guapa

Famílies, aquest dissabte és el dia de l’ «Escola, posa’t guapa».

Un cop més, us demanem la vostra col·laboració! Aquesta vegada, per aprofitar el meravellós dia que farà dissabte, per posar-nos mans a l’obra i i contribuir entre tots a fer l’escola una mica més bonica i més adient a les necessitats dels nostres fills i filles!

Hem de pintar, arreglar penjadors, enganxar suros, posar sòcols, arreglar endolls i moltes altres coses que entre tots, de ben segur que brodarem!  I després de treballar l’Ampa ens convidarà a tots a pollastre, croquetes i patates al caliu!

Totes aquelles famílies que teniu previst «arremangar-vos les mànigues» aviseu als/les delegats/des el més aviat possible. Per tal d’organitzar-nos, hem preparat una enquesta (doodle) perquè pugueu indicar a quin grup us agradaria participar i si us quedareu a dinar. La única particularitat, és que si us quedeu a dinar, us preguem que quan indiqueu el vostre nom, entre parèntesi, indiqueu també el nombre de persones que us quedareu a dinar. Hi ha un exemple que ho explica molt bé. D’aquesta manera, podrem preveure el que necessitarem per quedar ben tips!

Aquest és l’enllaç:

http://doodle.com/g7qdd4sz75f5essd

Ja sabeu que els nens i les nenes també en tenen de feina aquest dia!

Us animem a tots a participar! I ja sabeu, l’escola la fem entre tots!

Com sempre, moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Salutacions

Junta Ampa

Comentarios cerrados