Treballar sense perdre la il·lusió

Treballar sense perdre la il·lusió

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, recentment hi ha hagut un canvi parcial a la junta de l’ampa. Li hem dit adéu a la Gema amb un càlid aplaudiment, donant-li les gràcies per haver-nos representat durant aquests últims dos anys i per tant d’esforç i dedicació. Moltes gràcies, Gema. I moltes gràcies també a tota la gent que ha estat amb la Gema i que ara continua amb la millor de les intencions i amb un esforç infinit. Gràcies a la junta i a moltes altres persones sense les quals ni les festes ni les activitats ni res de res seria possible sense el seu gra o muntanya de sorra.

Ara comencem una altra etapa, una etapa que comença diferent, com diferent també és el temps que estem vivint, i que sens dubte ens obliga a reinventar-nos. La Núria, mare d’en Marcel d’Angèlica i jo mateixa, mare d’en Sergi de Dofins, ens presentem com l’equip de presidència, repartint-nos les funcions que aquest càrrec implica. Diem equip perquè és el que ens agradaria aconseguir. Equips de treball per fer front a nous reptes, idees, aportacions i tot allò que pugui sorgir.

Comencem també una etapa de relleus, en què mares i pares que durant molts anys han dedicat el millor d’ells mateixos a donar continuïtat a l’ampa ara veuen que els seus fills i filles ja s’han fet grans i que estan a punt d’acabar la primària. Per això també hem de començar a formar nous equips aprofitant la predisposició que ens mostren a ensenyar-nos els mètodes per maquetar la revista, per confeccionar la loteria de Nadal, per gestionar la comissió de llibres… Moltes gràcies a tots ells i elles per mostrar-nos el camí que hem de seguir.

Hi ha molta feina que no es veu i que resulta imprescindible per a un bon funcionament de l’ampa. Per això és el moment de completar les comissions, de formar equips de treball, d’aconseguir que la nostra estructura sigui sistèmica, de manera que tots depenguem de tots, repartint-nos les tasques per arribar a tot arreu i fent ús del poc temps de què disposem de manera eficaç. Treballar entre tots plantejant objectius per aconseguir una planificació eficient de les tasques compartides.

Comencem també amb una nova iniciativa anomenada “Punt d’atenció a les famílies”, un espai de comunicació, on ens podreu trobar el primer i tercer divendres de cada mes de 16.00 a 16.30 a la caseta. Sabem que molts de vosaltres no podeu assistir a les reunions, però creiem que aquest fet no pot ser un impediment perquè dieu la vostra. Ens interessa molt escoltar-vos i que ens escolteu, escoltar-nos tots: veniu a preguntar, a suggerir, a proposar, a donar la vostra opinió, una queixa o, per què no dir-ho també, una felicitació.

Recordar-vos que també podeu fer les vostres aportacions a través del web apamar.cat o al correu de l’ampa: escoladelmar.apa@gmail.com

Escoltant-nos els uns als altres podrem fomentar la comunicació, l’interès, la participació i la implicació en la mesura en què ens sigui possible a cadascun de nosaltres, que de ben segur garantiran l’èxit dels nostres afers.

Creiem en l’escola, creiem en les famílies, creiem en l’ampa i creiem en un present i en un futur en benefici dels nostres fills i filles. Per això és molt important treballar junts amb il·lusió, amb esperit de millora, esperit de construcció, amb positivitat, compartint recursos, comunicant, solucionant i proposant. Sempre amb l’únic propòsit d’oferir als nostres infants el millor de nosaltres. Perquè tots som ampa. Comencem?

 

Bon Nadal i Feliç 2014!

Eugènia Ruiz Armengol, presidenta

Núria Rivera Blasco, vicepresidenta

Equip de presidència de l’ampa de l’Escola del Mar

Comentarios cerrados