SANT NICOLAU 2013 – Mestre Especial

Mestre Especial

El dia de Sant Nicolau, el cinc de desembre, els nois i noies de la classe Garbí fem de mestres.

Jo substituïa la Betty i algunes persones ho trobaven avorrit o menys important que fer de mestra, però per a mi era tot el contrari.

La meva tasca era cuidar dos nens de 3r, la qual cosa té moltes distraccions i és molt important perquè sinó el Ricard, que feia de mestre, no podria fer classe tranquil·lament. Era divertit perquè jo he estat la parella lectora de tots dos, i cada dia passava alguna cosa diferent, t’havies d’esperar l’inesperat.

El nen s’aixecava tota l’estona i jo crec que estava buscant alguna cosa. La nena no parava de dir-me que volia dibuixar no sé quin prat amb una muntanya i un riu amb nens pescant. El nen anava molt a la seva bola i la nena em deia que volia anar al pati però jo li podia explicar que en aquell moment anava al gimnàs. En canvi,  el nen tenia la sensació que no m’escoltava, que estava passant totalment de mi. Us en diré un exemple:

Jo dic:  Ara anirem al gimnàs a jugar, d’acord?

I ell em deia: Ulleres, ulleres.

I m’agafava les ulleres.

Passar un dia amb aquests nens no ha estat un dia qualsevol, passar un dia amb ells vol dir no avorrir-se, vol dir aprendre i vol dir moooooolta paciència.

Gaia Joustra

Dimecres, 11 de desembre del 2013

Classe: Garbí         Color: Verd

Comentarios

Una respuesta para “SANT NICOLAU 2013 – Mestre Especial”
  1. Montserrat dice:

    Fantàstic Gaia, tens tota la raó. Enhorabona!