Vine a JUGAR !!!, Dissabte 30 de Novembre

Vine a JUGAR !!! , Dissabte 30 de Novembre de 10 a 14 hores

Pots portar el teu joc de taula preferit per jugar-hi plegats !

AMPA ESCOLA DEL MAR

Comentarios

2 Respuestas para “Vine a JUGAR !!!, Dissabte 30 de Novembre”
 1. laura dice:

  En nom de la comissió de jocs t’agraïm aquestes paraules. No pas perquè vulguem que es reconegui la feina feta sinó pel goig de veure que vam aconseguir els objectius que ens proposàvem: que els nens i nenes gaudissin d’una estoneta amb jocs coneguts i per conèixer, juntament amb els companys i les famílies. Que també juguessin els adults, perquè tots encara duem un nen a dintre. Que es creés un moment especial on, a banda de jugar, tothom marxés amb un bon gust de boca. Que, en definitiva, hi hagués un ambient lúdic i educatiu que ajudés a anar teixint aquests fils transparents que no es veuen però que ens fan millors persones.
  Des de la comissió, paraules com les teves, Marta, ens animen encara més a tornar-hi. Perquè si hi va haver una dificultat a l’hora d’organitzar-ho tot, si hi va haver algun tall patit per un company de la comissió, si hi va haver un esforç fet, va valdre la pena. Sempre positius, amb il•lusió, alegria i bon humor.

 2. Marta Vilar dice:

  UNA MARE AGRAÏDA
  M’agradaria fer arribar una humil i sincera felicitació a la comissió de jocs. No tan sols per l’agradable jornada en família que ens van fer passar aquest dissabte, sinó també per l’esforç desinteressat que van esmerçar per aconseguir un matí tan “senzill aparentment” i tan ben pensat…Tots anem de bòlit i trobar estones per organitzar activitats sempre té un plus afegit. Tot estava contemplat, com si res…jocs ben triats, per a totes les edats i de tota mena, poques normes però importantíssimes, detalls decoratius bonics, comitè de benvinguda i premis participatius i sobretot, sobretot molt bon ambient. I de les medalles? què hem de dir de les fantàstiques medalles? A casa meva no hi cabien tots cofois per la porta quan hi vam arribar!!! Ah! se m’oblidava: també van tenir en compte la previsió de pluja, tot cercant la millor ubicació per a l’esdeveniment i situant el servei de bar ben aixoplugat, oferint cafetons i coques casolanes boníssimes a preus de riure.
  Visca aquests pares motivats! I visca aquests nens i nenes tan encantadors que tots i totes hem de treure a passejar dissabte perquè a casa no hi ha qui els aguanti!!!

  Mare de la Jana de Tarongers i d’en Roc de Tortugues.