De residència particular a centre escolar

En commemoració dels 90 anys de l’Escola del Mar, s’ha publicat un article en el número 2 de la revista «EL POU», escrit per la per que va ser professora d’anglès en els últims anys , Sra. Isabel Busquets sobre l’escola titulat «De Residència Particular a Centre Escolar. Recorregut per la història d’un edifici i d’una institució pedagògica que han marcat la vida del Guinardó»

 

Aquí teniu l’enllaç a l’article en format PDF.

 

Els que estigueu interessats en la revista es pot adquirir en els següents punts de venda.

Llibreria Eivissa, plaça Eivissa 7, Horta,
Sagitari Llibres, ptge. Vila i Rossell 10, Horta
Llibreria Piscis, av. M. D. Montserrat 152, Guinardó
Cooperativa Rocaguinarda, c. Xiprer 13, Guinardó,
Montbau Papers, Pla de Montbau 7, Montbau,
Casal d’Entitats Mas Guinardó, dilluns de 19.00 a 21.00 h., pl. Salvador Riera 2, o a les activitats organitzades per El Pou.

Comentarios

Una respuesta para “De residència particular a centre escolar”
  1. Xavier Cenzano dice:

    Excel.lent article, magnífiques imatges, no tinc paraules per explicar l’orgull, satisfacció i emoció que em provoca el fet de que la meva filla sigui part d’aquesta comunitat, un tatuatge invisible que sé la acompanyarà tota la seva vida ja.

    Moltes mercés, de tot cor, a totes les dones que heu fet posible i guiat aquest increible procés de crisàlides que fan els nostres fills, en les vostres mans i mercès a la cura i dedicació que hi poseu.

    Un petó ben gran i una abraçada a totes!!

    Xavier (Pare de na Ariadna Cenzano i Guasch, promoció 2011, color blanc.)