Cafè de pares del 19 de desembre

                                

 

Dimecres, 19 de desembre de 2012 A LES 18:00h

PRIMER CAFÈ DE PARES

 

Les joguines no són sexistes, i tu?

Tertúlia sobre els valors i la influència de la publicitat en l’elecció de joguines

 

Amb una metodologia participativa crearem un espai de tertúlia i debat sobre com influeix la publicitat en els desigs dels nostres filles i fills, precisament en l’època de Nadal on hem de decidir què regalem i què no.

Ens preguntarem, entre altres coses: Als nens no els agrada el rosa? És que les nenes no els agraden els cotxes? I nosaltres com a famílies, què volem que desitgin els nostres filles i fills? Són les joguines sexistes? Ho som nosaltres?

Analitzarem diferents anuncis publicitaris per observar a qui van dirigits, per què, quins valors transmeten… per finalment poder preguntar-nos quin model de nens i de nenes promouen els anuncis publicitaris i, el més important, quin model de nenes i nens estem educant.

 

A càrrec d’ANNA CARRERAS PORT, llicenciada en sociologia per  la UAB, màster d’estudis de gènere i ciutadania per l’IIEDG, experiència en coordinació de projectes de recerca-acció, formació de mestres i altres projectes vinculats a l’àmbit educatiu.

 

Com sempre, l’AMPA posa a la vostra disposició el monitoratge pel servei d’acollida. Us preguem, en cas d’assistència informeu a l’escola mitjançant el correu electrònic. Si no heu de fer ús del servei no cal que feu res. Moltes gràcies.

US HI ESPEREM A TOTS!

Comentarios cerrados