ENS HA TOCAT!!!!!!!!!!!!!

Com cada any agafem la loteria de l´escola amb l´esperança que ens toqui la Grossa i aquest any passat gairebé ho aconseguim: la grossa no, però la petita sí, la que molta gent no mirem la majoria de vegades.

A finals de gener vaig decidir fer neteja del calaix a on vaig ficant tots els números i paperetes diversos de la loteria, feina, amics, família, música, esplais…… anava a llençar-ho perquè ja sabia que no tenia cap premi de la Grossa de Nadal,  quan en un rampell d´aquests d´última hora vaig decidir comprovar-ho tot per Internet i :

-Xavi, Xavi que ens ha tocat, que ens ha tocat el Netbook de l´escola!

-Si, i què més, apa, vinga! – em diu.

-Que sí, que sí, li insisteixo i ho torno a comprovar i síííííííííííííííííííííí ENS HA TOCAT.

Com que ja tenim ordinador i pensem que no li traurem profit al Netbook , preguntem sobre la possibilitat de fer canvi per una Wii, és que la teníem a la llista dels Reis,  però ja se sap que ells fan el que poden….

I aquí ens teniu amb la Wii i més contents que uns gínjols.

Gràcies per tot.

Familia Gràcia-Ortega.

 

Comentarios cerrados