Intercanvi amb La bressola. Primera visita de Nausica a Prada

 

En el marc de l’intercanvi amb l’escola La Bressola de Prada de Conflent, els alumnes de Nausica ens expliquen l’experiència de la seva estada a Prada.

BIEL + DANIEL
Biel: M’agradaria que la casa estés més neta
Daniel: M’agradaria que a la casa hi hagués un lloc només per als gats
Biel: No vull que canviïn la família dels gatets petits
Daniel: No vull que canviïn de casa perquè és molt gran
Biel: El viatge ha estat molt divertit i apassionant
Daniel: El viatge ha estat divertit, interessant i apassionant a la vegada
Biel: La cosa que no m’ha agradat ha estat la Play Station i el camp de futbol
Daniel: La cosa que no m’ha agradat ha estat que només jugaven a la Play Station i jugant a futbol feien trampes.
AINA + PAULA
A l’Aina i a mi, la Paula, ens ha agradat molt l’experiència d’anar a Prada. A casa la Zoè, la nostra corresponent de vegades ens sentíem soles i abandonades. Però tot i així ens ho hem passat molt bé!
RUBÉN + ORIOL
Ha estat molt bé però podria estar millor. Al poble no hi havia ni una botiga, però hi havia parcs molt divertits. I quan parlaven entre ells no enteníem res del que deien perquè parlaven en francès. En resum, ens ho hem passat molt i molt bé!
LAIA + GAIA
Ha estat més diferent del que ens esperàvem. Però ens hem divertit molt i ho hem passat fenomenal. Hauríem volgut quedar-nos uns dies més. Hem après moltes coses i la majoria de les coses eren diferents.
ONA + LÍDIA
Som l’Ona i la Lídia. Nosaltres hem anat a casa d’una nena que es diu Anaïs. Ha estat molt divertit i el que més ens ha agradat ha estat que també ha vingut una nena de la seva classe que es diu Isalina. Ha sigut una experiència molt divertida!!!!
CARLOTA
A mi m’ha semblat emocionant fer un intercanvi amb Prada de Conflent. Quan hem arribat ens hem saludat i abraçat. Jo m’he fet molt amiga d’una nena molt amable i simpàtica que es diu Louna. He anat a una granja, he pujat el ramat d’ovelles i també he donat el biberó a uns bebès d’ovella. M’ha agradat moltíssim aquesta experiència!!!
MARC + RICARD
Hem fet amics. Ha estat una experiència inoblidable. No ens va agradar gaire quan parlaven francès i no els enteníem.
MARTINA + ALBA
Durant aquest intercanvi ens ha acollit la família de la Mila i la Louna. Ens ho hem passat molt bé però hem tingut una mica de problemes a l’hora de jugar amb elles. En aquest intercanvi hem après que de vegades les persones que no coneixes poden ser molt bones amigues, i ens hem fet una mica més grans.
QUERALT + LARA
Ha estat una experiència molt divertida. Tot el que hem fet ha estat molt divertit, i més encara amb els de Prada.
GUILLEM + SERGI
M’ha agradat molt la casa d’en Tao. Hem anat a molts llocs i ens ho hem passat fantàstic perquè tenia un llit elàstic. Ens faria molta il·lusió tornar-ho a fer moltes vegades.
MARIA + ÍRIA
A casa de qui ens acollia ha vingut una nena a dormir de Prada, i hem tingut més relació amb ella. Nosaltres hem anat a casa d’una família vegetariana, i ha estat una experiència. Trobarem a faltar les nenes que ens han acollit.
CARLA
A mi el que m’ha agradat més ha estat quan vam anar a Cotlliure, perquè el paisatge era preciós. El que no m’ha agradat ha estat quan em vaig enyorar, però m’agradaria tornar-hi a anar.

Comentarios cerrados