90 contes per 90 anys

El dia 24 d’abril es va celebrar una jornada molt especial a l’Escola del Mar.

En l’àmbit de la celebració del 90è aniversari,  es va organitzar la lectura de 90 contes en un sol dia. I es va aconseguir!

Tot un seguit de voluntaris (pares, mares, avis, tiets, mestres …) van ser distribuïts en horaris i franges d’edat i van participar en la festa. Cada grup va anar a un indret diferent de l’escola, amb la qual cosa es va crear el clima perfecte per a les audicions.

Es van llegir contes, cantar cançons, interpretar històries…en diferents formats i idiomes. Tots els nivells, des de Tortugues fins a Garbí van gaudir d’aquestes lectures amb  molt interès i atenció. Els voluntaris vam gaudir tant o més que ells i molts de nosaltres vam passar bastants nervis, però tot va sortir d’allò més bé.

Quedarà el record en tots  els que vam participar d’aquesta jornada i a més els llibres a la biblioteca de l’escola.

Felicitats una vegada més Escola del Mar!

Comentarios cerrados