Premi a la classe Garbí

Aquest any els alumnes de 6è han participat en un concurs organitzat pel Departament de Sostenibilitat del Centre UNESCO de Catalunya que consistia en elaborar un conte al voltant del tema “El canvi climàtic”

El projecte l’han dut a terme 40 escoles de tot Catalunya treballant el canvi climàtic des de diverses àrees, en el vessant científic, d’experimentació, recull i comentari de notícies, projecció de documentals, etc. A partir d’aquest treball de classe s’han format diversos grups i cadascun ha elaborat un conte. En total s’han escrit 219 contes, dels quals cada escola n’ha triat un per presentar al concurs.

El conte presentat pels nostres alumnes de Garbí ha quedat entre els deu seleccionats per formar part de la publicació “Històries del canvi climàtic”. L’entrega de premis va tenir lloc a l’Auditori de la Pedrera el dissabte 16 de juny i va ser recollit per la Teresa, la Montserrat i l’Aitor com a delegat de la classe de sisè i coautor del conte.

Comentarios cerrados