Dansa Ara – Angèlica al Palau Sant Jordi

L’endemà mateix de Sant Jordi els pares i mares d’Angèlica vam poder gaudir d’un matí al Palau Sant Jordi per veure en directe les danses que durant tot el curs els nostres fills van preparar amb l’especialista de música, la Gemma Andreu.

L’activitat Dansa Ara es fa des de fa anys. Van participar unes 140 escoles i uns cinc mil nens. El programa va començar amb l’entrada d’uns nois que duien uns estendards de colors, seguit per l’actuació de ballarins de l’Institut del Teatre i altres companyies, per acabar finalment amb l’actuació de les escoles.

L’organització dels espais no va seguir gaire l’ordre assenyalat en el paper que ens van proporcionar i això no va afavorir que poguéssim seure tots els de l’escola junts, com recordava haver fet anys enrera en què es feia a pavellons esportius mes reduïts, però vam poder seure força a prop . També hi ajudaven les pantalles.

La veritat és que impressionava veure tants nens de segon ballant alhora els mateixos ritmes, acompanyats per les seves mestres.  Des de dalt la grada semblava que els nostres no tenien prou espai per moure’s…. però un cop tot va començar la Gemma, la Cristina i en Jan es movien com peixets a l’aigua i ajudaven els nostres fills a moure’s amb molta soltesa …. Quan varen representar la Noia de Porcellana i el ball amb les cintes el Palau semblava un mosaic de colors molt bonic.

En fi! Diria que va ser una simfonia de mil colors, sons i moviments que era digna de veure i encara més quan  els teus en són protagonistes!

Comentarios cerrados