CALÇOTADA FUTBOLERA

Els dijous al vespre un grupet d’intrèpids pares d’alumnes es troben al poli de l’escola per jugar a futbol. Passen una bona estona fent esport  i de vegades, per què no, acaben la jornada amb un soparet i una cerveseta.

Però no tot queda reduït a fer quatre xuts a la pilota, en aquesta ocasió i en companyia de les respectives famílies, vam sortir a la muntanya a fer la llargament esperada i anunciada calçotada.

La temperatura era de primavera, els nois van estar preparant la foguera i coent les viandes amb l’incondicional suport de les parelles mentre nens de diferents edats jugaven plegats.

El dia va ser rodó i no exempt d’una petita dosi d’aventura en la recerca de dues nenes desaparegudes, que jugaven tranquil·lament darrere la casa mentre els pares, emulant Indiana Jones, s’obrien pas a través de la densitat dels boscos.

Amb les panxes ben plenes i sense ganes de tornar a veure un calçot en les properes setmanes  vam mirar de superar el mal tràngol apurant les darreres gotes  de la famosa bóta d’una de les llegendes de l’equip.

Atenció, cracks, s’ha obert el mercat de primavera. Com tots els grans clubs esperem nous fitxatges que reforcin la plantilla.

Veniu a jugar  amb nosaltres.

 

 

Comentarios cerrados