JORNADA D’ESCACS A L’ESCOLA DEL MAR

Seguint la tradició dels darrers anys, un dissabte de finals de març s’ha organitzat la jornada d’escacs a l’escola.

En aquesta ocasió, però, s’ha plantejat de manera diferent: s’ha optat per prescindir del tradicional torneig amb el corresponent lliurament de trofeus atès que els nens que hi participaven s’han anat fent grans i alguns fins i tot ja no són a l’escola. En lloc del torneig s’han organitzat diferents tallers amb l’objectiu de familiaritzar els més petits amb els moviments de les peces a través de jocs senzills, i d’aquesta manera engrescar-los en la pràctica d’aquesta activitat.

Enguany es pot dir no que hem jugat a escacs, sinó que “hem jugat amb els escacs”.

Tothom hi ha tingut cabuda, fins i tot aquells amb interessos més artístics ja que amb una entretinguda manualitat han pogut enllestir unes originals peces per al tauler gegant del pati a fi de poder jugar la partida final.

Cal valorar molt positivament l’esforç de la comissió i l’originalitat en l’organització.

El punt negatiu, la baixa assistència.

 

Comentarios cerrados