Segon intercanvi amb Prada – Prada arriba a Barcelona

Els dies 1, 2 i 3 de febrer vam fer el segon intercanvi amb Prada de Conflent. Aquesta estada ha durat tres dies i a mi se m’han fet molt curts, suposo que això és bon senyal! L’intercanvi que fa la nostra escola amb Prada consisteix en què  ens visiten durant uns dies els alumnes de l’escola de La Bressola. Estem junts tot el dia i per parelles els nens de Prada van a dormir a casa d’un nen de l’Escola del Mar, i al cap d’uns mesos nosaltres anem a Prada a casa de les nostres parelles. A les nou en punt del dimecres al matí ja es parlava dels nens de Prada, tot i que no havien d’arribar fins al migdia. A l’hora de la biblioteca, la Margalida va deixar el mòbil a la vora per si trucaven. Em vaig fixar que al cap de cinc minuts la gent estava més pendent de Prada que no dels llibres. Jo ja estava prou nerviosa, però quan van arribar encara em vaig excitar més. Gràcies als exercicis de la Montserrat em vaig calmar una mica. Aleshores els vam anar a rebre a l’Avinguda Verge de Montserrat. Vam esperar, vam esperar molt, vam esperar mitja hora, vam esperar tres quarts d’ hora i al final van arribar! Jo acollia la Ninon i la Louna, que són unes nenes molt divertides. La primera tarda van desfer les maletes  i els vaig ensenyar la casa. Però ep! ens van preparar una sorpresa: una ampolla de vi i unes “rosquilles”, i per a mi una llibreta i un collaret. L’han ben encertada! El dijous era el dia més ple perquè vam anar d’excursió al COSMOCAIXA, al Museu de la Ciència. Primer de tot vam veure el pèndul i tothom  estava molt concentrat per veure si queia una barra de ferro. Després vam visitar el bosc inundat, que és una passada! Tot seguit vam entrar al planetari  en 3D, que a mi em va impressionar i em va agradar molt. El divendres es va suspendre la sortida al Parc Güell. Les coses s’acaben i un intercanvi també, i quan va venir l’autocar els amics de Prada van marxar. El mes de maig ens tornarem a veure. Com l’any passat,  aquest any ha tornat a ser una experiència que no oblidaré mai!

 

Martina Pijuan Armengol

Dilluns, 6 de febrer del 2012

Classe: Nausica

Color: Blau

Comentarios cerrados