Comentarios

2 Respuestas para “Ara si???????????”
  1. nuria dice:

    Bon dia tarongers!!!!!!!!!!!!!! acabo de veure q us ho heu passat molt i molt be, ja tenim ganes de q arribeu per saber mes coses, m´alegro q us acompanyes al dia aqui esta mig mig.

    Acabeu de aprofitar els minuts q us queden, espero q tingueu un bon viatge, Marc el papa i jo ja estarem a buscar-te VEN D´HORA VEN D´HORA…..

    Gracies a la Cristina i a l´Africa per ensenyar.vos coses noves i tenir-les al vostre costat i a vosaltres tarongers molts i molts petonssssssssssssssssssssss i al Sr Bonel, no m´hi caben aqui tots els petons q li enviem. FINS AVIAT

  2. laura dice:

    Bon dia! Quina enveja m’esteu fent ara mateix… Heu dormit en un castell! Bé, ja ens explicareu totes les coses que heu fet i que us han explicat. Per les fotos, té pinta que heu aprofitat el temps i que us ho esteu passant de conya! Moltes gràcies, mestres! Molts petons per a tots els tarongers i tarongeres.