Dofins i Sant Nicolau anem de colònies

Les mestres ens han ensenyat una foto de la casa de colònies.  És molt «xula» i té molt espai per còrrer i jugar.

És molt important que ens preparem nosaltres  la motxilla per saber on tenim totes les coses. El pijama, el respall de les dents, la roba de recanvi, la lot, la capseta de petons de casa i sobre tot les ganes de passar-ho bé.

Comentarios

Una respuesta para “Dofins i Sant Nicolau anem de colònies”
 1. Rosa, Pili i Conxita dice:

  Estem molt enfeinades, no podrem escriure gaire. Estem soletes defençant la republica independent de parvulari. Per disimular que hi ha mes gent la rosa esta sola amb les tortugues, la pili ha pujat a S.Niculao i fa tot el soroll dels 25 nens.
  La conxita a dofins se li ha acudit omplir la classe d’aigua com si focin dofins.
  BE. Disfruteu del pertit hotelet.
  Molts petons i molta enegia per les mestres
  Passeu-ho be