SANT NICOLAU 2011 – EL DIA QUE VAM SER MESTRES A L’ESCOLA

El dia de Sant Nicolau, els més grans de l’escola (Garbí), vam fer de Mestres.

Abans que arribés el dia de Sant Nicolau vam anar a observar què feien els alumnes i a parlar amb la tutora. A la classe de Garbí vam decidir a quin curs faríem de professors. A mi i a l’Oriol C. ens va tocar la classe Nausica. Vam preparar la classe d’educació física amb l’ajut de la Conxita i la Margalida.

I finalment va arribar el dia de Sant Nicolau. Jo estava molt nerviosa, segurament igual que els meus companys.

Quan vaig arribar a la classe de Nausica, els vam explicar allò que faríem. Els nens ens van fer molt de cas. Vam baixar al poliesportiu i pel camí ens van entrevistar uns periodistes de la televisió. Al poliesportiu vam jugar al Cocoliso, vam fer un circuit, curses de banderes i els últims 10 minuts vam deixar-los jugar a futbol.

Crec que va ser una classe molt divertida, en la qual els nens es van portar molt bé. I jo  m’ho vaig passar molt bé fent de mestre.

Com a premi, tots els Mestres de Garbí, vam anar a la biblioteca a menjar xocolata calenta amb pastes. Va ser un bon premi.

LAIA MARTÍNEZ

Comentarios cerrados