Important: Recollida de signatures sisena hora

Amb motiu de les noves mesures preses per la Conselleria d’Ensenyament, un grup de pares de l’escola Orlandai ha creat un espai de queixa conjunta per transmetre a la consellera la nostra discrepància sobre la precipitació amb què ha decidit suprimir la 6a hora a les escoles públiques.

Des de l’AMPA de l’Escola del Mar donem suport a aquesta iniciativa i us convidem a consultar i signar la petició a través del bloc o directament des del link:

http://actuable.es/peticiones/consellera-rigau-si-us-plau-ajorneu-decisio-sobre-sisena

En el següent link també podreu trobar algunes reflexions al respecte: http://www.joanteixido.org/doc/sisenahora/supressio.pdf

————-

Amics i amigues,

La nostra demanda va començar per la iniciativa d’uns quants pares i mares de l’Escola Orlandai (Sarrià). Després d’un dia la petició de signatures ja arriba a les 350 persones, i estem convençuts que anirà creixent en els propers dies. Ara signem la petició com Comunitat Educativa de Catalunya. I volem demanar-vos el vostre ajut per fer arribar la nostra petició a tota Catalunya.

Ajudeu-nos a connectar amb altres AMPAS, mestres, mares, pares, organitzacions de lleure, i demaneu els vostres fills i filles que son més actius en les xarxes socials que us ajudin. Ells i elles també poden signar (no cal ser major d’edat per signar a ACTUABLE, només tenir un compte de correu electrònic).

Avui el diari que sempre recolza al govern ens dona la raó Diu l’editorial de La Vanguardia, 3/06/2010: «…és moment d’insistir en una qüestió cabdal: cal estabilitzar el funcionament de l’educació primària i secundària, evitant canvis freqüents i rectificacions que creen desconcert entre professorat, pares i alumnes.» i afegeix més a baix «Forma part del joc democràtic legítim que cada administració posi l’accent en allò que considera important, però hauria de prioritzar, en una àrea tan sensible com l’educativa, la continuïtat i coherència en el fons de les polítiques públiques i també en les normes de funcionament, fet que inclou calendaris i horaris, entre altres apartats.»

Gràcies i endavant!!! Visca l’escola!!!

Comentarios cerrados