Benvinguts al nou bloc de l’Apamar

Any nou, curs nou, bloc nou ! Són moltes les novetats a la revista d’aquest any, i el bloc no podia ser menys: per començar, ara ja som 3 a l’equip del bloc. Per continuar, hem  portat a terme un re-disseny sencer del bloc, amb una interfície més neta i ordenada, li hem canviat el motor (nou sistema de publicació de contiguts) i li hem donat més personalitat (amb un domini propi, que es molt fàcil de recordar: apamarbloc.com).   El nou sistema de publicació, ens dóna força més informació dels visitants, dóna molta visibilitat als comentaris (buscant la  participació activa  dels pares i mares en aquest) i ens permet alguns trucs, com tancar un «post» amb una clau d’accés, si el contingut és confidencial.  A més a més, les galeries web, s’obren en una finestra nova, per no perdre la pàgina del bloc entre tantes imatges, i de les imatges publicades al bloc i enllaços webs, s’obre una previsualització automàtica en una finestra nova, per veure-les millor.  Tot això ho trobareu, a partir d’ara a  www.apamarbloc.com

Autor: Redacció Apamar

Comentarios

8 Respuestas para “Benvinguts al nou bloc de l’Apamar”
 1. Anna B dice:

  Ahir la reunió va anar molt bé i vàreu explicar molt bé la seguretat que es posarà per poder accedir al bloc.
  Entre riures i omb molt bona cara vam enllestir ràpidament la feina sota una pluja…. mulladora.
  Felicitats! Seguiu així!!!

 2. nuria lujan sorribas y familia dice:

  Mai havíem entrat el bloc de l´escola, pero teniu per segur que a partir d´avui i entrerem sempre ho trobem força interesant, junts farem creixer la gran familia de l´escola del mar.

 3. Flia. Cervera dice:

  Hola!
  Fins ara no havíem entrat! Sorry!
  Però la veritat és que esperem sigui una bona eina d’informació i un lloc on compartir experiències i dificultats…
  Fins aviat

 4. Carlos Zardoya dice:

  Gracies per tots els comentaris i visites al bloc, en nom de l’equip d’Apamar i Apamar bloc. Son molt al.lentadors i ens animen a continuar innovant !

 5. Òscar Rabassa dice:

  Li vaig dir ahir a la Silvia que faria un comentari, la veritat es que no tinc gaire cosa a dir però us felicito per la feina feta, he pasat una estona llegint i m’en he assanbentat de coses que no sabia.
  Amb una miqueta més de participació això seria la bomba

 6. Familia Alfocea Yagüe dice:

  Ens agrada molt aquesta iniciativa, tota millora es molt positiva. Fins aviat!

 7. Joan Jordi dice:

  EI! això és magnífic. Us felicito per la iniciativa i per l’engrescament. Aquest bloc pot donar molta vida a les relacions entre les famílies i a les relacions de les famílies amb l’escola. Una vegada més l’AMPA de l’Escola del Mar fa un pas exemplar sobre els resultats que es poden obtenir amb la voluntarietat i la participació de les famílies per la millora de l’entorn educatiu del nostre centre. Endavant i molta vida! Salut!

  Joan Jordi

 8. Pijuan-Armengol dice:

  Ens agrada molt. Ara cal animar-se a participar-hi.
  Roser